• EnglishGermanItalianNorwegian
Your search results

Casa Tosi Gallo

Leiepris pr. uke

fra 650 EURO pr. uke

01.01-29.04 650 Euro

30.04-27.05 760 Euro

27.05-01.07 870 Euro

01.07-30.08 1050 Euro

01.09-29.09 870 Euro

Øvrige priser

Sengetøy og håndklær pr. pers 10 Euro

Sluttrengjøring 30 Euro

Påsken beregnes som høysesong
Evt. oppvarming tilleggsberegnes.

Casa del Tosi ligger idyllisk til i et vakkert grønt og fredelig område. Casa del Tosi er en rustikk, velholdt og kilassisk Toscansk gårdsvilla. I den ene halvdelen av huset var det for flere generasjoner siden silkeproduksjon. Industrien som i middelalderen la grunnlaget for Luccas rikdom og storhet. I denne delen av huset er det nylig innredet 3 praktiske og hyggelige leiligheter. Original Toscansk byggetradisjon er tatt vel vare på.
Vertskapet Antonella og Marco med deres 2 barn bor i den andre delen av huset.

Huset er omgitt av et koselig haveanlegg med et svømmebasseng på 10 x 5 meter omgitt av solsenger og sittegrupper. Stor utvendig spiseplass med stor grill. Vertskapet kan by på god og tradisjonsril toscansk mat og pizza stekt i egen pizzaovn.
Marco lager Pizza en gang i uken på tunet til husets gjester. Antonella holder matkurs for husets gjester. Her lærer du å lage hjemmelagete pastaretter og diverse toscanske spesialiteter.

På Casa del Tosi får du et avslappende opphold med mulighet for alle Toscanas kulturtilbud, vakre byer, blant Italias beste strandområder og flotte naturopplevelser innen rekkevidde. Det er flere gode restauranter i omegnen som byr på Toscanas rike mat tradisjoner med gode viner. Området egner seg for spaserturer eller sykkelturer. Nærmest by er Lucca, ca 10 km.Til strandområdet Lido di Camaiore og Versilia er det ca. 20 km. Til Firenze (70 km), Siena (110 km) og Pisa (25 km) går det raskt å kjøre og det er god tog og buss forbindelse til disse byene fra Lucca.

Inngang er på baksiden av huset, få meter fra svømmebassenget. Leiligheten består av velutstyrt kjøkken / oppholdsrom med sovesofa, SAT TV, 1 dobbelt soveværelse. Totalt med 4 senger. Bad / WC. Leiligheten er pent møblert, klassiske Toscana tak og gulvene belagt med terracotta fliser. Stor terasse med sittegruppe. Adskilt vaskerom med vaskemaskin felles for alle 3 leilighetene.
Parkering på eiendommen.

Kontakt

Ta kontakt dersom du er interessert i denne eiendommen eller har spørsmål

Kontakt

Fasiliteter

Svømmebasseng

Flotte badestrender i nærheten

Stor utvendig spiseplass og grill

4 sengeplasser

1 bad

Velutstyrt kjøkken