• EnglishFrenchGermanItalianNorwegian
Your search results

Loppeglia og Lucca informasjon og film

INFO

Fra Lucca er det ca. 40 min. med bil til Firenze og ca. 20 min til Pisa.          Se video

Loppeglia

Loppeglia ligger i høydene ca. 300 moh. 15 km fra Lucca. Det er en liten landsby med 120 innbyggere. Helt innpå ligger Fiano, nabolandsbyen som har 500 innbyggere. Her er det genuint italiensk landsbyliv utenom turiststrømmen. Omgivelsene er storslått natur og gir en komplett fred og ro om man ønsker å tilbringe dagene i Loppeglia eller på fottur i området rundt. Restaurant finnes i umiddelbar nærhet i Loppeglia. I Fiano finnes også dagligvarehandel og restaurant. I høydene rundt Loppeglia er det skogsveier som er velegnet for fot- og sykkelturer. Nydelig natur og praktfull utsikt i høydene rundt Loppeglia.

En idyllisk landsby med 120 innbyggere. 300 m.o.h. med behagelig temperatur på varme sommerdager.

Parkeringsplass med soldtminnesmerket i forgrunnen. Landsbyens restaurant bak til høyre.

Utsikt Loppeglia – Fiano.

Lucca

Lucca ligger nord i Toscana og er betegnet som Toscanas uoppdagete perle. Byen er omkranset av en vakker bymur. Europas best bevarte middelalder bymur.

Lucca tilbyr mange kulturopplevelser, har en sjarmerende atmosfære og er velegnet for shopping. Lucca distriktet er stor eksportør av olivenolje og det produseres mange gode viner i området.

Fra Lucca er det ca. 40 min. med bil til Firenze og ca. 20 min til Pisa..

Bylandskapet i Lucca’s historiske bydel er en opplevelse. Nesten uten biler innenfor bymuren er det en beroligende atmosfære å vandre i Lucca’s gater, enten i hovedgaten Via Fillungo eller i rolige sidegater med sjarmerende piazzaer med barer og fortausrestauranter.

Klikk her!
Se film som viser Lucca historiske bydel. Produsert av videografen Thomas Parry

Oppe på bymuren er det anlagt parkanlegg rundt hele muren. Dette er en trivelig tur på 4,2 km til fots eller på sykkel. Sykler kan leies straks innenfor bymuren.

Via Fillungo, byens hovedgate.

Lucca består av den delen som ligger utenfor bymuren og middelalderbyen som ligger innenfor bymuren som er nesten bilfri. Parkering innenfor bymuren er avgiftsbelagt og kan være vanskelig. Det er flere store parkeringsplasser utenfor bymuren og her er det gratis parkering.

Compare Listings