• EnglishFrenchGermanItalianNorwegian
Your search results

Restauranter

Det toscanske kjøkken har mye å by på og for mange er de gastronomiske opplevelsene en viktig del av oppholdet i Italia

TIPS

Innenfor bymuren i Lucca er det svært mange gode restauranter.

The best food has its root in the boot – og ikke minst det Toscanske kjøkken har mye å by på. Mange av Toscanas viner er blant Italias beste. For mange er gastronomiske opplevelser en viktig del av Italia-oppholdet. Noen menytips og vintips er beskrevet under.

Noen spesialiter fra det toscanske kjøkken:
Det toscanske kjøkken er beskrevet som enkelt med utbredt bruk av grønnsaker, urter og olivenolje.

La Collina

Restauranten i huset ved siden av Casa Tuscania, La Collina, serverer gode toscanske spesialiteter til en rimelig penge.
Restaurantvertene er nærmeste nabo og gir ypperlig og rask service. Spennende forretter, nydelige hovedretter og friske,smakfulle desserter.

La Collina har åpent torsdag til søndag i høst og vintermånedene. Restauranten har oppe hver dag om sommeren.

Da Valentino

I landsbyen ovenfor Loppeglia, Fiano, er det også en meget god og populær restaurant – da Valentino. Denne restauranten er folkelig og rimelig med fast lav pris uansett hva man spiser og drikker. Det er 10 – 15 min. gangavstand fra huset til da Valentino gjennom Fiano’s trange og koselige smug og smågater.

S. Graziano, (ta den lille veien til høyre bak postkontoret ca 1,5 km), har også en fortreffelig restaurant. Den er oppe kun lørdag og søndag. Her bør det bestilles bord.

al Bivio

Forbi Fiano og ned i dalen på den andre siden ca. 4 km er det en meget hyggelig og god restaurant, al Bivio.  Rikholdig meny med mange gode toscanske spesialiteter.

Langs Via per Camaiore, veien som går mellom Lucca og Camaiore er det også flere gode restauranter både i retning mot Lucca og mot Camaiore fra Loppeglia.

Compare Listings